• Η Modea επεκτείνει τις σειρές Line και Omega
  Posted by
     views (10781)
     Νέα
     0 Comments

  Η Modea επεκτείνει τις σειρές Line και Omega

  Η Modea επεκτείνει τις σειρές Line και Omega με νέα πρωτοποριακά μοντέλα Pull Out για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση και την εγκατάσταση.

  Οι νέες ψηλές αναμεικτικές μπαταρίες κουζίνας Pull Out διαθέτουν σύστημα μαγνητικής σταθεροποίησης τηλεφώνου για καλύτερη συγκράτηση. Το μήκος του σπιράλ είναι ενδεδειγμένο για την εύκολη καθαριότητα και το πλύσιμο σε όλους τους τύπους νεροχύτη. Η εσωτερική του πλέξη έχει ενισχυθεί με νήματα NYLON για μέγιστη αντοχή στη τριβή και το χρόνο.

  Ο εργονομικός σχεδιασμός του ορειχάλκινου τηλεφώνου, από την κορυφαία Ιταλική εταιρεία Amfag, προσφέρει ευκολία στη χρήση με τις 2 λειτουργείες του (Jet, Spray).

  Οι νέοι εύκαμπτοι σωλήνες σύνδεσης TECHFLEX φέρουν πλέξη SS 304 και εσωτερικό σωλήνα PEX που καλύπτουν τις αυστηρότερες Γερμανικές προδιαγραφές.

  Η διαδικασία εγκατάστασης της μπαταρίας γίνεται πολύ εύκολα, ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που βρίσκονται στη συσκευασία και παρέχοντας σας όλα τα ειδικά εξαρτήματα που χρειάζονται σε κάθε περίσταση (στήριγμα για ανοξείδωτους νεροχύτες, ειδικό κλειδί για την σύσφιξη, αντάπτορας Quick Connector).

  Η αναμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων μας επισφραγίζεται και με αυτή τη σειρά μπαταριών κουζίνας παρέχοντας εγγύηση σε όλα τα μέρη τους.