• ΝΕΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ AQUA 01-3006
  Posted by
     views (13192)
     Νέα
     0 Comments

  ΝΕΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ AQUA 01-3006

  Η AQUA είναι μια Ιταλική εταιρεία με εξειδίκευση σε συστήματα φίλτρανσης από το 1974. Η γκάμα των προϊόντων της καλύπτει όλες τις ανάγκες οικιακής χρήσης. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η Viospiral ΑΕΒΕ.Το νέο ανταλλακτικό φίλτρο πόσιμου νερού 01-3006 λόγο της υψηλής του ικανότητας φιλτραρίσματος (έως 0,5mic) μπορεί και αφαιρεί αποτελεσματικά το χλώριο και βελτιώνει τη δυσάρεστη γεύση, την οσμή και την θολότητα του νερού. Η ικανότητα αφαίρεσης χλωρίου φτάνει έως και 99%.

  Μερικές από τις ιδιότητες του φίλτρου είναι η αφαίρεση ιζημάτων όπως σκουριά, άμμος, αιωρούμενα στερεά, η απομάκρυνση κυστών (Cryptosporidium, Giardia, Entamoeba, Toxoplasma), η μείωση της συγκέντρωσης μολύβδου, βακτηρίων, μικροοργανισμών, φυτοφαρμάκων, παθογόνων χημικών ουσιών, πτητικών οργανικών ενώσεων όπως βενζόλιο, τριχλωροαιθυλένιο που είναι πολύ επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό.

  Τα τεχνικά στοιχεία για την απρόσκοπτη λειτουργία του ανταλλακτικού είναι: η θερμοκρασία λειτουργίας να είναι 4-50 °C (min-max), η βέλτιστη πίεση λειτουργίας 3 bar και για πίεση μεγαλύτερη από 6 bar θα πρέπει να χρησιμοποιείται μειωτή πιέσεως. Η αντικατάσταση του φίλτρου θα πρέπει να γίνεται κάθε  6 μήνες ή ανά 7000 λίτρα νερού.

  Μην το χρησιμοποιείτε για νερό αμφιβόλου ή μη ασφαλούς ποιότητας.